Dirk van Gelder - De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint - Verkocht

De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!
De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!De Haagse Etsclub: Buiten Compleet portfolio met 21 Etsen/Aquatint kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dirk van Gelder (1907-1990)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Compleet en inmiddels zeer zeldzaam eerste portfolio van De Haagse Etsclub: 'Buiten' uit 1984. Bestaande uit 20 + 1 etsen van Dirk van Gelder (4), Simon Koene (4), Han van Hagen (4), Willem Minderman (4) en Fred Couprie (4), + de Oprichtingsets van de Haagse Etsclub. 

Titel: Buiten
Jaartal: 1984
Afmetingen blad: 34,5 cm x 45 cm, beeld: 13 x 19 cm (x 21), map: 37,5 x 48 x 3,5 cm
Oplage: 5/60 (oprichtingsets: 5/500) 
Gesigneerd: Ja, alle exemplaren zijn gesigneerd met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ets en aquatint op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat

Herkomst: dit werk is afkomstig uit de collectie van International Flavors & Fragrances, te Hilversum (het voormalige Polak&Schwarz).

 


Alle werken zijn in perfecte staat, tenzij anders aangegeven.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (Er komt dus niet nog BTW bij.)

Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQIFF

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-1-2018 om 12:20
Eindtijd28-1-2018 om 12:20
Biedingen (2)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken