Dirk van Gelder (1907-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dirk van Gelder
Dirk van Gelder (1907-1990)

Dirk van Gelder (1907-1990)

Kunstenaar

Dirk van GELDER (Scheveningen 1907 - Scheveningen 1990) Belangrijke Nederlands etser en mede-oprichter van de Haagse Etsclub.

Aangeboden items
0
Verkochte items
47
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (35 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Dirk van Gelder (1907-1990) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 47 items van Dirk van Gelder (1907-1990) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 35 mensen die Dirk van Gelder (1907-1990) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Dirk van Gelder

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dirk van Gelder? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dirk van Gelder. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dirk van Gelder en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dirk van Gelder te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dirk van Gelder!

Volg het aanbod kunst van Dirk van Gelder te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dirk van Gelder te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dirk van Gelder instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dirk van Gelder kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dirk van Gelder!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dirk van Gelder kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dirk van Gelder en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dirk van Gelder via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dirk van Gelder of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dirk van Gelder?

Kunst kopen van Dirk van Gelder begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dirk van Gelder, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dirk van Gelder. Om meer kans te maken om de Dirk van Gelder te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dirk van Gelder! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.