Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig - Verkocht

Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig kopen? Bied vanaf 48!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig kopen? Bied vanaf 48!
Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig kopen? Bied vanaf 48!Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig kopen? Bied vanaf 48!Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig kopen? Bied vanaf 48!Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig kopen? Bied vanaf 48!Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig kopen? Bied vanaf 48!Dick Elffers - Grote jaren 50 gouache vierluik op papier "vredesduif" - losbladig kopen? Bied vanaf 48!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dick Elffers (1910-1990)
TypeSchilderij
Jaartal1950
TechniekGouache
DragerPapier
StijlExpressionistisch
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen35 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
  • Dick Elffers (Rotterdam, 1910 – Amsterdam, 1990) doorloopt eind jaren twintig de kunstacademie. Opgeleid tot grafisch ontwerper gaat hij na zijn opleiding zelf als docent werken aan de academie. Tijdens en na zijn studie assisteert hij vormgevers Paul Schuitema en voor Piet Zwart, bij wie hij zeven jaar werkt en zijn belangrijkste assistent wordt. In mei 1940 wordt zijn atelier in Rotterdam gebombardeerd en verhuist hij naar Amsterdam. Na de oorlog ontwikkelt hij zich tot een veelzijdig kunstenaar en vooraanstaand ontwerper, werkend voor onder meer het Rijksmuseum en het Holland Festival. Hij verdiept zich in allerlei disciplines, als schilder, tekenaar, graficus, ontwerper, beeldhouwer, illustrator en realiseert zeventien typografische boekprojecten. Hij ontwikkelt zich in allerlei vakgebieden als keramiekreliëfs, wandtapijten en architectonische ontwerpen. Van 1970 tot 1976 is hij als docent monumentale kunst verbonden aan de kunstacademie in Den Bosch. Voor zijn werk ontvangt hij de H.N. Werkman Prijs en de Staatsprijs voor Typografie en zijn werk wordt opgenomen in de museale collecties.
Conditie
ConditieGoed
papier in 4 delen gevouwen (4luik) - losbladig
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Purmerend, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 7,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 15,00
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 20,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatiePurmerend,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd21-12-2023 om 22:46
Eindtijd13-1-2024 om 13:48
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken