Dick Elffers - lot van vier werken

Dick Elffers - lot van vier werken kopen? Bied vanaf 65!
Dick Elffers - lot van vier werken kopen? Bied vanaf 65!Dick Elffers - lot van vier werken kopen? Bied vanaf 65!Dick Elffers - lot van vier werken kopen? Bied vanaf 65!Dick Elffers - lot van vier werken kopen? Bied vanaf 65!Dick Elffers - lot van vier werken kopen? Bied vanaf 65!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dick Elffers (1910-1990)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1959
Techniek Droge Naald
Drager Papier
Stijl Abstract
Onderwerp Abstract
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 53 x 78 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 4-10

Mooie  set mix van een vier litho's van de Rotterdamse kunstenaar en vormgever Dick Elffers. De eerste litho is  handgesigneerd en genummerd in potlood (4 van 10), de andere  ongesigneerd. Uit atelier van Elffers. Staat en maten kunnen verschillen.

U kunt het werk vooraf komen beoordelen in de schatkamer van galerie Rotor in Gorinchem.

Wij kunnen ook uw inlijsting verzorgen.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gorinchem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,00
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .