Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam)

Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!
Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!Dirkje Kuik - Inkt tekening: Spin(incl boekje: Aram en de bende van de boomstam) kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dirkje Kuik (1929-2008)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPen (Inkt)
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen25 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Inkt tekening van Dirkje Kuik. Afmetingen blad: H25 x b32cm. Afmetingen voorstelling: H21 x b23cm. Het werk is niet gesigneerd.

Literatuur: Aram en de bende van de boomstam. blz 17(boekje meegeleverd).

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in s-Gravenzande ( vlakbij Den Haag
(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het
ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs
maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de
bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Conditie
ConditieZeer Goed
De voorstelling is in zeer goede staat. Langs de randen zitten wat plakresten. Goed ingelijst valt dit in de lijst/onder het passe-partout.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Naaldwijk, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 55,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd8-2-2024 om 10:42
Eindtijd18-2-2024 om 19:42
Openingsbod € 175
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNaaldwijk,  Nederland