Fred van de Walle - titel onbekend

Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!
Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!Fred van de Walle - titel onbekend kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Fred van de Walle (1942)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen64 x 49 cm (h x b)
Incl. lijst69 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Vroeg werk van van de Walle.
Fred van de Walle is een monumentaal ontwerper, cineast, schilder en graficus. Zijn stijl is abstraherend en geometrisch. Fred van der Walle heeft zijn opleiding gevolgd in Den Haag en heeft les gehad van Willy Fleur. Hij heeft deelgenomen aan verscheidene groepsexposities onder andere in het Gemeentemuseum Den Haag (1970) en Stedelijk Museum Amsterdam (1974).

Conditie
ConditieGoed
In goede staat - zie foto's
Het zou ook acryl, of olieverf in combinatie met acryl kunnen zijn - is moeilijk te bepalen
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Spaarndam gem. haarlem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 30,00
Naar Duitsland € 30,00
Europese Unie € 30,00
Wereldwijd € 65,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .