Gerard Leonard van den Eerenbeemt - Gerard Leonard van den Eerenbeemt: Litho, Zonder titel - Verkocht

Gerard Leonard van den Eerenbeemt - Gerard Leonard van den Eerenbeemt: Litho, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Gerard Leonard van den Eerenbeemt - Gerard Leonard van den Eerenbeemt: Litho, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Gerard Leonard van den Eerenbeemt - Gerard Leonard van den Eerenbeemt: Litho, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Gerard Leonard van den Eerenbeemt - Gerard Leonard van den Eerenbeemt: Litho, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gerard Leonard van den Eerenbeemt (1936-2011)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen66 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage11/30

Titel:�Zonder titel
Jaartal:�Niet gedateerd
Afmetingen blad:�66 cm x 51 cm (Beeld: 30 cm x 22 cm)
Oplage:�11/30�
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal:�Litho op papier
Ingelijst: Nee
Conditie:�Beeld in�zeer goede staat. Enkele zeer lichte kreuken (nauwelijks zichtbaar). Papierschade aan de achterzijde van het blad
�

�

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

�

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

�

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

�

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button �Stel de verkoper een vraag� om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button �Alle items van deze verkoper� te klikken.

�

�

Administratieve code:

QQAA

�

Conditie
ConditieGoed
Enkele zeer lichte kreuken (nauwelijks zichtbaar). Papierschade aan de achterzijde van het blad
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 29,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item