Gerrit Rietveld - Modelbouwpakket rood-blauwe stoel

Gerrit Rietveld - Modelbouwpakket rood-blauwe stoel kopen? Bied vanaf 125!
Gerrit Rietveld - Modelbouwpakket rood-blauwe stoel kopen? Bied vanaf 125!Gerrit Rietveld - Modelbouwpakket rood-blauwe stoel kopen? Bied vanaf 125!Gerrit Rietveld - Modelbouwpakket rood-blauwe stoel kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gerrit Rietveld (1888-1964)
Type kunstwerk Design
Jaartal 1983
Afmetingen 16 x 22 x 5 cm (h x b x d)
Gemerkt Gemerkt/Merksticker

Prachtig modelbouwpakket van de beroemde rood blauwe stoel van Rietveld. Uitgave 1983. De rood blauwe stoel is het bekendste voorbeeld van Dutch Design. De stoel wordt geroemd om haar eenvoud en uitstraling. Dit is een bouwpakket van deze stoel. Het bouwpakket is compleet en de inhoud is nog nooit uitgepakt, incl. de 4 potjes verf met de Rietveldkleuren en compleet met handleiding.
De afmeting van de doos is 22 x 16 x 4 cm.
Erven Rietveld 1994 c/o Beeldrecht Amsterdam
Dit item wordt zelden aangeboden!
Alles in nieuwstaat.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Obbicht, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,95
Naar België € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .