Guillaume Le Roy - Abstracte compositie, houtsnede (groot) - Verkocht

Guillaume Le Roy - Abstracte compositie, houtsnede (groot) kopen? Bied vanaf 60!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Guillaume Le Roy - Abstracte compositie, houtsnede (groot) kopen? Bied vanaf 60!
Guillaume Le Roy - Abstracte compositie, houtsnede (groot) kopen? Bied vanaf 60!Guillaume Le Roy - Abstracte compositie, houtsnede (groot) kopen? Bied vanaf 60!Guillaume Le Roy - Abstracte compositie, houtsnede (groot) kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Guillaume Le Roy (1938-2008)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1987
Techniek Hout/Linosnede
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 90 x 65 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Mooie, karakteristieke compositie van Guillaume Le Roy.  Houtsnede op papier, met potlood gesigneerd en gedateerd (‘87), een Épreuve d’Artiste exemplaar.  In zeer goede conditie.

Afmetingen: 90cm x 65cm (blad), 81cm x 60cm (beeld)

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
------------------------------------------------------------------
Volgens kunstcritici is Le Roy “...de ongeëvenaarde meester van de hoogdruk in vormen waar doorheen het licht sijpelt” , “een koning onder de grafici “,…een echte graficus, verknocht aan de techniek van het kervende mes en bijtende zuren.  Het elementaire van die techniek spreekt rechtstreeks uit zijn werk”, "als graficus is er een steeds grotere ontwikkeling naar versobering en onthouding”
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Paar licht vouwtjes en een miniem scheurtje in de hoek van de witte marge linksboven.  Ingelijst met passe-partout is het werk uitstekend.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .