Hubert van Lith - In afwachting

Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!
Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!Hubert van Lith - In afwachting kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hubert van Lith (1908-1977)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
StijlModern
OnderwerpFiguren
Afmetingen34 x 14.8 x 16 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Robuust beeld, fraaie patina.
Straalt rust en gelatenheid uit.
Wordt niet verzonden vanwege gewicht.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Aerdenhout, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd5-3-2024 om 13:09
Eindtijd18-3-2024 om 19:03
Openingsbod € 400
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAerdenhout,  Nederland