• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt

Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt kopen? Bied vanaf 40!

Dit item is verkocht Toon item

Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt

Tekening / Aquarel

Verkoopprijs: € 46,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt kopen? Bied vanaf 40!
Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt kopen? Bied vanaf 40!Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt kopen? Bied vanaf 40!Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt kopen? Bied vanaf 40!
Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt kopen? Bied vanaf 40!Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt kopen? Bied vanaf 40!Jan Sluijters (jr.) - Tekening, Liggend naakt kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door 
FA. 

Lid sinds
verkochte items
Alle items van deze verkoper ()
  • Jan Sluijters (jr.) (1914-2005)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPotlood
DragerPapier
OnderwerpNaakt
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen32 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie

ConditieZeer Goed

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 46,00(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:28-07-2020 om 14:59
Eindtijd:10-08-2020 om 22:03

Biedingen (1):

sss3
10 aug. / 21:03
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.