Jan Sluijters (jr.) (1914-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Sluijters (jr.)
Jan Sluijters (jr.) (1914-2005)

Jan Sluijters (jr.) (1914-2005)

Kunstenaar

Jan Sluijters junior (1914 - 2005), zoon van Jan Sluijters sr. was door het beroep van zijn vader van jongsaf aan vertrouwd met het schildersvak. Hij werd opgeleid aan de Rijksnormaalschool voor Tekenonderwijzers en de Rijksacademie in Amsterdam en specialiseerde zich in het schilderen, tekenen en aquarelleren van stadsgezichten, stillevens en vooral landschappen. Zijn kleurig en expressief impressionisme doet enigszins denken aan dat van zijn vader.De kunstenaar woonde en werkte in Amsterdam en vanaf 1945 in Baambrugge.Hij was lid van de Amsterdamse schildersverenigingen St.Lucasen Arti et Amicitiae.Exposeerde in velerlei galeries en musea en is met werk vertegenwoordigd in vele collecties in binnen- en buitenland.

Aangeboden items
0
Verkochte items
223
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Sluijters (jr.) (1914-2005) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 223 items van Jan Sluijters (jr.) (1914-2005) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 90 mensen die Jan Sluijters (jr.) (1914-2005) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jan Sluijters (jr.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Sluijters (jr.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Sluijters (jr.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Sluijters (jr.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Sluijters (jr.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Sluijters (jr.)!

Volg het aanbod kunst van Jan Sluijters (jr.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Sluijters (jr.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Sluijters (jr.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Sluijters (jr.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Sluijters (jr.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Sluijters (jr.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Sluijters (jr.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Sluijters (jr.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Sluijters (jr.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Sluijters (jr.)?

Kunst kopen van Jan Sluijters (jr.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Sluijters (jr.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Sluijters (jr.). Om meer kans te maken om de Jan Sluijters (jr.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Sluijters (jr.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.