Kees Verkade - Kleuren litho: "Charlie/Rivel"

Kees Verkade - Kleuren litho: "Charlie/Rivel" kopen? Bied vanaf 150!
Kees Verkade - Kleuren litho: "Charlie/Rivel" kopen? Bied vanaf 150!Kees Verkade - Kleuren litho: "Charlie/Rivel" kopen? Bied vanaf 150!Kees Verkade - Kleuren litho: "Charlie/Rivel" kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees Verkade (1941-2020)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage230/350

Kleuren litho van Kees Verkade. Titel: "Charlie/Rivel". Oplage: 230/350.  Afmetingen blad: H50 x b40cm. Afmetingen voorstelling: H33 x b19cm. Het werk is rechts onderaan, met potlood gesigneerd, door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd12-9-2023 om 14:59
Eindtijd17-9-2023 om 20:06
Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.