Lucio del Pezzo - Zeefdruk, Leonardo da Vinci - Verkocht

Lucio del Pezzo - Zeefdruk, Leonardo da Vinci kopen? Bied vanaf 1!
Lucio del Pezzo - Zeefdruk, Leonardo da Vinci kopen? Bied vanaf 1!Lucio del Pezzo - Zeefdruk, Leonardo da Vinci kopen? Bied vanaf 1!Lucio del Pezzo - Zeefdruk, Leonardo da Vinci kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Lucio del Pezzo (1933)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage83/190


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

Blad is wat verkleurd, met name zichtbaar in de witrand.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Lucio del Pezzo (1933)

Italiaans Italiaans

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (354)

Lid sinds 2010
48947 verkochte items
Alle items van deze verkoper (461)
65 cm
50 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd11-3-2020 om 10:44
Eindtijd14-3-2020 om 21:41
Biedingen (8)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.