Nicolaas Wijnberg - Boerderij in Blaricum, litho - Gratis verzending binnen Nederland!

Nicolaas Wijnberg - Boerderij in Blaricum, litho - Gratis verzending binnen Nederland! kopen? Bied vanaf 50!
Nicolaas Wijnberg - Boerderij in Blaricum, litho - Gratis verzending binnen Nederland! kopen? Bied vanaf 50!Nicolaas Wijnberg - Boerderij in Blaricum, litho - Gratis verzending binnen Nederland! kopen? Bied vanaf 50!Nicolaas Wijnberg - Boerderij in Blaricum, litho - Gratis verzending binnen Nederland! kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Nicolaas Wijnberg (1918-2006)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Jaartal1947
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen63 x 48 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Zeer mooie litho van Nicolaas Wijnberg uit de serie Schildersprenten (1947).  In de steen gesigneerd en gedateerd linksonder.  In zeer goede conditie.

Afmetingen: 63cm x 48cm (blad), 41cm x 39cm (beeld)
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland Gratis verzending
Naar België € 10,00
Naar Duitsland € 10,00
Europese Unie € 13,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .