Pablo Picasso - Gesigneerde twee-kleuren litho voor het Maison de la Pensée Française - Ingelijst - Verkocht

Pablo Picasso - Gesigneerde twee-kleuren litho voor het Maison de la Pensée Française - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Pablo Picasso - Gesigneerde twee-kleuren litho voor het Maison de la Pensée Française - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Pablo Picasso - Gesigneerde twee-kleuren litho voor het Maison de la Pensée Française - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Pablo Picasso - Gesigneerde twee-kleuren litho voor het Maison de la Pensée Française - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Pablo Picasso - Gesigneerde twee-kleuren litho voor het Maison de la Pensée Française - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Pablo Picasso - Gesigneerde twee-kleuren litho voor het Maison de la Pensée Française - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pablo Picasso (1881-1973)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1958
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen64 cm x 47.5 cm (h x b)
Incl. lijst94 cm x 79 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Bijzondere ingelijste en met de hand gesigneerde twee-kleuren litho op Arches papier. De litho is gebruikt als affiche voor het Exposition de Ceramique van Picasso, van 8 maart tot 20 juni 1958 in het Maison de la Pensée Française te Parijs. De litho is uitgegeven in een oplage van 125 exemplaren. 


In de hoek rechtsonder is het werk in de druk gesigneerd en gedateerd en met de hand gesigneerd in blauw potlood.

Literatuur: Catalogue Raisonné 1923-1973, Christoph Czwiklitzer, 31;

Herkomst: 

Private collectie, Nederland. 

Galerie für Moderne Kunst und Plakatkunst

Dr. Michael Jäger

Dr. Hildegard SchaafLET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieZeer Goed

Zeer goede staat gezien de leeftijd. Blad is licht vergeeld, met een iets sterkere (te verwaarlozen) vergeling langs de randen. Lichte beschadigingen/gebruikssporen langs de randen en de hoeken van het blad. Zie de laatste twee foto's voor een impressie.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Pablo Picasso (1881-1973)

Spaans SpaansFrans Frans Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (356)

Lid sinds 2010
48963 verkochte items
Alle items van deze verkoper (482)
79 cm
94 cm
47.5 cm
64 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd23-9-2020 om 13:46
Eindtijd4-10-2020 om 20:55
Biedingen (50)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.