Piet van Boxel - Frans landschap met huizen

Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!
Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!Piet van Boxel - Frans landschap met huizen kopen? Bied vanaf 290!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Piet van Boxel (1912-2001)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944
Techniek Olieverf
Drager Paneel
Stijl Impressionistisch
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 45 x 59.5 cm (h x b)
Incl. lijst 53 x 67 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Piet van Boxel was een vakman, kon zowel met olieverf als met aquarel goed overweg. In het begin van zijn carrière waren zijn portretten en stillevens verfijnd en realistisch. Later werkte hij met een lossere toets in een meer impressionistische stijl.

Dit schilderij is tentoongesteld in Museum Rijswijk, in de expositie: Piet van Boxel (1912-2001), "Partituur in licht". 
4 juni t/m 21 aug. 2005.
(Zie toegevoegde foto.)
Conditie
ConditieZeer Goed
Werk is in prima conditie in mooi passende lijst. 
Komt uit de collectie van F.R.Klomp. (Zie toegevoegde foto).
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .