Piet van Boxel (1912-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet van Boxel
Piet van Boxel (1912-2001)

Piet van Boxel (1912-2001)

Kunstenaar

Piet van BOXEL (Rotterdam 1912 - 2001 Den Hoorn)

Piet van Boxel was een 20e-eeuws impressionist. Hij kreeg zijn opleiding aan de academie van Rotterdam waar vooral de lessen van de impressionist en Breitner-leerling J.G. Heijberg van belang waren voor zijn verdere ontwikkeling als schilder. Naast landschappen schilderde hij ook stillevens en hij was een begaafd portrettist

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Piet van Boxel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet van Boxel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet van Boxel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet van Boxel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet van Boxel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet van Boxel!

Volg het aanbod kunst van Piet van Boxel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet van Boxel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet van Boxel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet van Boxel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet van Boxel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet van Boxel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet van Boxel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet van Boxel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet van Boxel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet van Boxel?

Kunst kopen van Piet van Boxel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet van Boxel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet van Boxel. Om meer kans te maken om de Piet van Boxel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet van Boxel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.