Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen - Verkocht

Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!
Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!Pieter d' Hont - Brons, Merrie met veulen kopen? Bied vanaf 1500!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pieter d' Hont (1917-1997)
TypeBeeld / Object
Jaartal1969
TechniekBrons
OnderwerpDieren
Afmetingen22 cm x 30 cm x 15 cm (h x b x d)
Gewicht5600 gram
GesigneerdOngesigneerd
Oplageca. 100

Zeer fraai brons beeld van Pieter d'Hont uit 1969, getiteld Merrie met veulen. 

Pieter Hermanus d'Hont was een Nederlands beeldend kunstenaar, vooral bekend als beeldhouwer. Hij was de officieuze stadsbeeldhouwer van Utrecht en heeft daar vele beelden achtergelaten.

Pieter d'Hont ontwierp het beeld in opdracht van de Coöperatieve Centrale Raiffeisenbank (tegenwoordig: Rabobank) ten gelegenheid van de opening van een vestiging in Utrecht. Een grote variant is nog altijd te zien in de Sint Jacobsstraat. De hier aangeboden, kleinere variant werd in een oplage van ca. 100 stuks uitgebracht (bron: website Pieter d' Hont). 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd17-6-2020 om 13:49
Eindtijd25-6-2020 om 15:08
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.