• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Pieter d' Hont (1917-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter d' Hont
Pieter d' Hont (1917-1997)

Pieter d' Hont (1917-1997)

Beeldhouwer

Pieter D'HONT (Hilversum, 1917 - Utrecht, 1997), Nederlandse beeldhouwer

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (29 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Pieter d' Hont - Rotary Utrecht, Ruiter te paard kopen? Bied vanaf 100!
Pieter d' Hont - Rotary Utrecht, Ruiter te paardPenningen

Geplaatst doorPensioenman

Eindtijd 14-06-2022 om 22:59

Jaartal1963
TechniekPenning
Afmetingen9.5 cm x 9.5 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Pieter d' Hont

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter d' Hont? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter d' Hont. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter d' Hont en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter d' Hont te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter d' Hont!

Volg het aanbod kunst van Pieter d' Hont te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter d' Hont te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter d' Hont instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter d' Hont kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter d' Hont!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter d' Hont kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter d' Hont en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter d' Hont via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter d' Hont of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter d' Hont?

Kunst kopen van Pieter d' Hont begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter d' Hont, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter d' Hont. Om meer kans te maken om de Pieter d' Hont te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter d' Hont! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.