Ru van Rossem - Relief ets en aquatint, Camarque - Verkocht

Ru van Rossem - Relief ets en aquatint, Camarque kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ru van Rossem - Relief ets en aquatint, Camarque kopen? Bied vanaf 70!
Ru van Rossem - Relief ets en aquatint, Camarque kopen? Bied vanaf 70!Ru van Rossem - Relief ets en aquatint, Camarque kopen? Bied vanaf 70!Ru van Rossem - Relief ets en aquatint, Camarque kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ru van Rossem (1924-2007)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1982
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen57 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage20/35

Afmetingen beeld: 50 x 70 cm


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:


QQAA


ConditieGoed
Licht vuil en vergeling in de witrand
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd23-5-2018 om 14:25
Eindtijd4-6-2018 om 9:50
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.