Sjoerd Buisman - Litho, Rhizome - Ingelijst - Verkocht

Sjoerd Buisman - Litho, Rhizome - Ingelijst kopen? Bied vanaf 35!
Sjoerd Buisman - Litho, Rhizome - Ingelijst kopen? Bied vanaf 35!Sjoerd Buisman - Litho, Rhizome - Ingelijst kopen? Bied vanaf 35!Sjoerd Buisman - Litho, Rhizome - Ingelijst kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Sjoerd Buisman (1948)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1994
TechniekLitho
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen56 cm x 76 cm (h x b)
Incl. lijst62.5 cm x 82.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage7/55

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code: 

QQKV

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Sjoerd Buisman (1948)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (355)

Lid sinds 2010
49035 verkochte items
Alle items van deze verkoper (554)
82.5 cm
62.5 cm
76 cm
56 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd31-10-2018 om 15:31
Eindtijd11-11-2018 om 19:26
Biedingen (7)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.