• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Toon de Jong - Ingelijste ets: Stadsgezicht met kerktoren

Toon de Jong - Ingelijste ets: Stadsgezicht met kerktoren kopen? Bied vanaf 115!
Toon de Jong - Ingelijste ets: Stadsgezicht met kerktoren kopen? Bied vanaf 115!Toon de Jong - Ingelijste ets: Stadsgezicht met kerktoren kopen? Bied vanaf 115!Toon de Jong - Ingelijste ets: Stadsgezicht met kerktoren kopen? Bied vanaf 115!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Toon de Jong (1879-1978)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen47 cm x 30.5 cm (h x b)
Lijst68 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ingelijste ets van Toon de Jong. Titel: Stadsgezicht met kerktoren. Afmetingen incl lijst: H68 x b49cm. Afmetingen voorstelling: H47 x b30.5cm. Het werk is, rechts onderaan,  gesigneerd  en gedateerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Verzenden/ophalen: 

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en  5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het kan ook worden verzonden met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Antonie Jacob (Toon) de Jong (Laren, 14 augustus 1879 – Maassluis, 24 april 1978) was een Nederlands schilder, tekenaar en graficus.

De Jong was een leerling van Willem Hendrik Eickelberg uit Blaricum. Later studeerde hij aan de Rijksschool voor Kunstnijverheid Amsterdam en de Rijksakademie van beeldende kunsten. Hij was een lid van de Amsterdamse kunstenaarsvereniging "Sint-Lucas" en de Larense schildersvereniging De Tien. Als schilder, etser en tekenaar hanteerde hij een naturalistisch-impressionistische stijl. Hij maakte vooral landschappen en portretten. De Jong woonde en werkte in Laren en tekende veel van zijn werken in Het Gooi, maar hij was ook actief in Zeeland.

Ter gelegenheid van zijn 90e verjaardag werd van zijn werk een overzichtstentoonstelling gehouden in het Singer Museum.


ConditieGoed

In goede staat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Toon de Jong (1879-1978)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (172)

Lid sinds 2011
5452 verkochte items
Alle items van deze verkoper (312)
Pinterest
49 cm
68 cm
30.5 cm
47 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:05-05-2022 om 19:57
Eindtijd:15-05-2022 om 20:51
Openingsbod € 115
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.