Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst - Verkocht

Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Willem Rozendaal - en Canut, Lot van houtgravure en ets, Don Quichot - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem Rozendaal (1899-1971)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekGravure
DragerPapier
OnderwerpHistorisch
IngelijstIngelijst
Afmetingen21 cm x 17 cm (h x b)
Incl. lijst41 cm x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Dit lot bevat twee ingelijste werken over Don Quichot:

1. Willem Rozendaal - Houtgravure, Don Quichot - Ingelijst. Afmetingen: 21 cm x 17 cm en de lijst 41 cm x 31 cm;

2. Canut, Ets, El Puijote - Ingelijst. Oplage 86/500. Afmetingen 35 cm x 11 cm en de lijst 48 cm x 23 cm. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie
ConditieZeer Goed
De werken zijn in zeer goede staat, hier en daar lichte verkleuring in het blad.
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd5-3-2020 om 12:08
Eindtijd15-3-2020 om 19:57
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.