Wim Strijbosch - Inkttekening op geschept papier, Zonder titel

Wim Strijbosch - Inkttekening op geschept papier, Zonder titel kopen? Bied vanaf 70!
Wim Strijbosch - Inkttekening op geschept papier, Zonder titel kopen? Bied vanaf 70!Wim Strijbosch - Inkttekening op geschept papier, Zonder titel kopen? Bied vanaf 70!Wim Strijbosch - Inkttekening op geschept papier, Zonder titel kopen? Bied vanaf 70!Wim Strijbosch - Inkttekening op geschept papier, Zonder titel kopen? Bied vanaf 70!Wim Strijbosch - Inkttekening op geschept papier, Zonder titel kopen? Bied vanaf 70!Wim Strijbosch - Inkttekening op geschept papier, Zonder titel kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wim Strijbosch (1928-1968)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1961
TechniekPen (Inkt)
DragerJapans Papier
StijlAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen54 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Uniek werk op papier van Wim Strijbosch.
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieGoed
Scheurtje in het blad linksonder. Vouw in het hoekje rechtsboven. Verder mogelijk wat licht verkleurd. Zie de foto's voor een indruk van de conditie van het werk. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Veilinggegevens
Starttijd11-9-2023 om 16:06
Eindtijd19-9-2023 om 19:36
Openingsbod € 70
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.