Ab Steenvoorden (1933-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ab Steenvoorden
Ab Steenvoorden (1933-2010)

Ab Steenvoorden (1933-2010)

Ab STEENVOORDEN (Leiden 1933 - Noordwijk 2010)

Aangeboden items
4
Verkochte items
73
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ab Steenvoorden - Monument der Herinnering kopen? Bied vanaf 45!
Ab Steenvoorden (1933-2010) Nederlands Monument der Herinnering
Techniek Ets
Afmetingen 30 x 42 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Ab Steenvoorden - Doosje - Ets kopen? Bied vanaf 25!
Ab Steenvoorden (1933-2010) Nederlands Doosje - Ets
Techniek Ets
Afmetingen 6.5 x 5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Ab Steenvoorden - De broer van Durer kopen? Bied vanaf 25!
Ab Steenvoorden (1933-2010) De broer van Durer
Techniek Droge Naald
Afmetingen 32 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Ab Steenvoorden - Wonder Woman - Ets kopen? Bied vanaf 30!
Ab Steenvoorden (1933-2010) Nederlands Wonder Woman - Ets
Techniek Ets
Afmetingen 5 x 8 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ab Steenvoorden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ab Steenvoorden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ab Steenvoorden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ab Steenvoorden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ab Steenvoorden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ab Steenvoorden!

Volg het aanbod kunst van Ab Steenvoorden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ab Steenvoorden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ab Steenvoorden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ab Steenvoorden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ab Steenvoorden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ab Steenvoorden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ab Steenvoorden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ab Steenvoorden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ab Steenvoorden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ab Steenvoorden?

Kunst kopen van Ab Steenvoorden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ab Steenvoorden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ab Steenvoorden. Om meer kans te maken om de Ab Steenvoorden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ab Steenvoorden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.