Adolf Pirsch (1858-1929)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adolf Pirsch
Adolf Pirsch (1858-1929)

Adolf Pirsch (1858-1929)

Kunstschilder

Adolf PIRSCH (Graz 1858 - Graz 1929)

Aangeboden items
3
Verkochte items
2
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Links
Favoriet
filters
Adolf Pirsch - Kaiser Wilhelm II te paard kopen? Bied vanaf 150!
Adolf Pirsch (1858-1929) Oostenrijks Kaiser Wilhelm II te paard
TechniekPotlood
Afmetingen18 x 21 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Adolf Pirsch - Moeder en kind kopen? Bied vanaf 60!
Adolf Pirsch (1858-1929) Oostenrijks Moeder en kind
TechniekPotlood
Afmetingen22.5 x 15 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Adolf Pirsch - Moeder en kind kopen? Bied vanaf 60!
Adolf Pirsch (1858-1929) Oostenrijks Moeder en kind
TechniekPotlood
Afmetingen22 x 15 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Adolf Pirsch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adolf Pirsch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adolf Pirsch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adolf Pirsch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adolf Pirsch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adolf Pirsch!

Volg het aanbod kunst van Adolf Pirsch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adolf Pirsch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adolf Pirsch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adolf Pirsch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adolf Pirsch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adolf Pirsch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adolf Pirsch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adolf Pirsch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adolf Pirsch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adolf Pirsch?

Kunst kopen van Adolf Pirsch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adolf Pirsch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adolf Pirsch. Om meer kans te maken om de Adolf Pirsch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adolf Pirsch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.