Alain Beaufreton (1903-1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Alain Beaufreton
Alain Beaufreton (1903-1987)

Alain Beaufreton (1903-1987)

Kunstschilder

Alain BEAUFRETON (Cholet 1903 - Saint-Denis 1987)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Alain Beaufreton - Haven van Concarneau kopen? Bied vanaf 150!
Alain Beaufreton (1903-1987) Frans Haven van Concarneau
Techniek Olieverf
Afmetingen 54.3 x 63.3 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alain Beaufreton

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alain Beaufreton? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alain Beaufreton. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alain Beaufreton en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alain Beaufreton te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alain Beaufreton!

Volg het aanbod kunst van Alain Beaufreton te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alain Beaufreton te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alain Beaufreton instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alain Beaufreton kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alain Beaufreton!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alain Beaufreton kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alain Beaufreton en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alain Beaufreton via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alain Beaufreton of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alain Beaufreton?

Kunst kopen van Alain Beaufreton begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alain Beaufreton, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alain Beaufreton. Om meer kans te maken om de Alain Beaufreton te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alain Beaufreton! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.