Alain Bonnefoit (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alain Bonnefoit
Alain Bonnefoit (1937)

Alain Bonnefoit (1937)

Kunstenaar

Alain BONNEFOIT (Parijs 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
135
Nationaliteit
FransFrans  
Links
Favoriet
FA. (27 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Alain Bonnefoit - Litho, Liggend vrouw. kopen? Bied vanaf 40!
Alain Bonnefoit - Litho, Liggend vrouw.Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorduif

Eindtijd 10-12-2022 om 21:03

Jaartal1995
TechniekLitho
Afmetingen53 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Alain Bonnefoit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alain Bonnefoit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alain Bonnefoit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alain Bonnefoit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alain Bonnefoit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alain Bonnefoit!

Volg het aanbod kunst van Alain Bonnefoit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alain Bonnefoit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alain Bonnefoit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alain Bonnefoit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alain Bonnefoit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alain Bonnefoit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alain Bonnefoit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alain Bonnefoit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alain Bonnefoit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alain Bonnefoit?

Kunst kopen van Alain Bonnefoit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alain Bonnefoit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alain Bonnefoit. Om meer kans te maken om de Alain Bonnefoit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alain Bonnefoit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.