Alain Bonnefoit (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Alain Bonnefoit
Alain Bonnefoit (1937)

Alain Bonnefoit (1937)

Alain BONNEFOIT (Parijs 1937)

Aangeboden items
4
Verkochte items
138
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Alain Bonnefoit - WP - Grand nu au sofa noir kopen? Bied vanaf 245!
Alain Bonnefoit (1937) WP - Grand nu au sofa noir
TechniekLitho
Afmetingen100 x 132 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 245
Bied mee Bied mee
Alain Bonnefoit - Suite Nu I kopen? Bied vanaf 279!
Alain Bonnefoit (1937) Frans Suite nr. I
TechniekLitho
Afmetingen39 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 279
Bied mee Bied mee
Alain Bonnefoit - Standing Nude kopen? Bied vanaf 299!
Alain Bonnefoit (1937) Frans Suite nr. I
TechniekLitho
Afmetingen80 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 299
Bied mee Bied mee
Alain Bonnefoit - WP - Suite Nus: Cheveux Noirs kopen? Bied vanaf 90!
Alain Bonnefoit (1937) Frans WP - Suite Nus: Cheveux Noirs
TechniekLitho
Afmetingen48 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alain Bonnefoit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alain Bonnefoit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alain Bonnefoit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alain Bonnefoit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alain Bonnefoit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alain Bonnefoit!

Volg het aanbod kunst van Alain Bonnefoit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alain Bonnefoit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alain Bonnefoit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alain Bonnefoit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alain Bonnefoit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alain Bonnefoit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alain Bonnefoit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alain Bonnefoit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alain Bonnefoit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alain Bonnefoit?

Kunst kopen van Alain Bonnefoit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alain Bonnefoit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alain Bonnefoit. Om meer kans te maken om de Alain Bonnefoit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alain Bonnefoit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.