Albert Blitz (1938-2022)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Albert Blitz
Albert Blitz (1938-2022)

Albert Blitz (1938-2022)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Albert BLITZ (Utrecht 1938 - ?? 2022)

Werkzaam in Amsterdam

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Albert Blitz - Groot in 1964 geschilderd surrealistisch olieverf op paneel - gesigneerd kopen? Bied vanaf 130!
Albert Blitz (1938-2022) Nederlands Groot in 1964 geschilderd surrealistisch olieverf op paneel - gesigneerd
TechniekOlieverf
Afmetingen60 x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 130
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Albert Blitz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Blitz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Blitz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Blitz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Blitz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Blitz!

Volg het aanbod kunst van Albert Blitz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Blitz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Blitz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Blitz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Blitz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Blitz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Blitz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Blitz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Blitz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Blitz?

Kunst kopen van Albert Blitz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Blitz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Blitz. Om meer kans te maken om de Albert Blitz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Blitz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.