Albert Embrechts (1914-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Albert Embrechts
Albert Embrechts (1914-1997)

Albert Embrechts (1914-1997)

Albert EMBRECHTS (Lier 1914 - 1997)

Aangeboden items
3
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Albert Embrechts - Rij bomen in bos kopen? Bied vanaf 200!
Albert Embrechts (1914-1997) Belgisch Rij bomen in bos
TechniekOlieverf
Afmetingen63 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Albert Embrechts - Heide in bloei kopen? Bied vanaf 200!
Albert Embrechts (1914-1997) Belgisch Heide in bloei
TechniekOlieverf
Afmetingen87 x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Albert Embrechts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Embrechts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Embrechts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Embrechts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Embrechts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Embrechts!

Volg het aanbod kunst van Albert Embrechts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Embrechts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Embrechts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Embrechts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Embrechts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Embrechts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Embrechts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Embrechts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Embrechts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Embrechts?

Kunst kopen van Albert Embrechts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Embrechts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Embrechts. Om meer kans te maken om de Albert Embrechts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Embrechts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.