Albrecht Lefebvre (1878-1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albrecht Lefebvre
Albrecht Lefebvre (1878-1951)

Albrecht Lefebvre (1878-1951)

Kunstschilder, Tekenaar

 Albert LEFEBVRE (Geraardsbergen 1878 - Steenbrugge 1951) 


Voltooide zijn opleiding aan de kunstacademie in Antwerpen. In 1910 maakte hij een studiereis naar Parijs, en na de Eerste Wereldoorlog bezocht hij Rome en Athene, en keerde daarna vaak terug naar Italië en Griekenland. Tijdens de oorlog bleef hij in Nederland, onder meer in Noordwijk, waar hij zich liet inspireren door het kustlandschap en de nabijgelegen bollenvelden in Lisse en Hillegom. Lefebvre maakte vooral landschappen, weergegeven in een impressionistische stijl die aan het luminisme grenst.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Albrecht Lefebvre - Slapende zwaan kopen? Bied vanaf 149!
Albrecht Lefebvre (1878-1951) Belgisch Slapende zwaan
TechniekOlieverf
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 149
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Albrecht Lefebvre

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albrecht Lefebvre? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albrecht Lefebvre. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albrecht Lefebvre en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albrecht Lefebvre te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albrecht Lefebvre!

Volg het aanbod kunst van Albrecht Lefebvre te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albrecht Lefebvre te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albrecht Lefebvre instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albrecht Lefebvre kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albrecht Lefebvre!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albrecht Lefebvre kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albrecht Lefebvre en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albrecht Lefebvre via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albrecht Lefebvre of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albrecht Lefebvre?

Kunst kopen van Albrecht Lefebvre begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albrecht Lefebvre, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albrecht Lefebvre. Om meer kans te maken om de Albrecht Lefebvre te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albrecht Lefebvre! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.