Aldert Mantje (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Aldert Mantje
Aldert Mantje (1954)

Aldert Mantje (1954)

Kunstenaar

Aldert MANTJE (Velsen-Zuid 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
56
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Aldert Mantje - Ra ta ta kopen? Bied vanaf 35!
Aldert Mantje (1954) Nederlands Ra ta ta
TechniekZeefdruk
Afmetingen90 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Aldert Mantje

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aldert Mantje? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aldert Mantje. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aldert Mantje en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aldert Mantje te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aldert Mantje!

Volg het aanbod kunst van Aldert Mantje te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aldert Mantje te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aldert Mantje instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aldert Mantje kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aldert Mantje!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aldert Mantje kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aldert Mantje en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aldert Mantje via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aldert Mantje of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aldert Mantje?

Kunst kopen van Aldert Mantje begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aldert Mantje, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aldert Mantje. Om meer kans te maken om de Aldert Mantje te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aldert Mantje! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.