Alfred Cohen (1920-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alfred Cohen
Alfred Cohen (1920-2001)

Alfred Cohen (1920-2001)

Kunstenaar

Alfred COHEN (1920-2001)

Amerikaanse schilder en graficus. Zijn studie aan het Art Institute of Chicago wordt onderbroken door W.O.II. waarin hij dient als luchtmachtofficier in de Pacific (1942-1945). In 1949 zet hij zijn studie voort. Zijn afstuderen wordt beloond met een reis naar Europa. Hij vestigt zich in Parijs waar hij verder studeert aan de legendarische kunstschool La Grande Chaumi

Aangeboden items
0
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Alfred Cohen (1920-2001) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 17 items van Alfred Cohen (1920-2001) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Alfred Cohen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfred Cohen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfred Cohen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfred Cohen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfred Cohen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfred Cohen!

Volg het aanbod kunst van Alfred Cohen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfred Cohen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfred Cohen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfred Cohen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfred Cohen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfred Cohen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfred Cohen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfred Cohen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfred Cohen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfred Cohen?

Kunst kopen van Alfred Cohen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfred Cohen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfred Cohen. Om meer kans te maken om de Alfred Cohen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfred Cohen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.