Alfred Jirasek (1863-1931)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alfred Jirasek
Alfred Jirasek (1863-1931)

Alfred Jirasek (1863-1931)

Kunstschilder

Alfred JIRASEK (Ladendorf 1863 - Wenen 1931)Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Links
Favoriet
filters
Alfred Jirasek - Botter langs het Jaagpad. kopen? Bied vanaf 375!
Alfred Jirasek (1863-1931) Oostenrijks Botter langs het Jaagpad.
TechniekOlieverf
Afmetingen62.5 x 51.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 375
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alfred Jirasek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfred Jirasek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfred Jirasek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfred Jirasek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfred Jirasek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfred Jirasek!

Volg het aanbod kunst van Alfred Jirasek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfred Jirasek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfred Jirasek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfred Jirasek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfred Jirasek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfred Jirasek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfred Jirasek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfred Jirasek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfred Jirasek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfred Jirasek?

Kunst kopen van Alfred Jirasek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfred Jirasek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfred Jirasek. Om meer kans te maken om de Alfred Jirasek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfred Jirasek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.