• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ali Goubitz (1904-1975)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ali Goubitz

Ali Goubitz (1904-1975)

Kunstenaar

Ali GOUBITZ (Amsterdam 1904 - 1975)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Ali Goubitz (1904-1975) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ali Goubitz (1904-1975) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Ali Goubitz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ali Goubitz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ali Goubitz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ali Goubitz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ali Goubitz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ali Goubitz!

Volg het aanbod kunst van Ali Goubitz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ali Goubitz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ali Goubitz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ali Goubitz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ali Goubitz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ali Goubitz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ali Goubitz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ali Goubitz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ali Goubitz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ali Goubitz?

Kunst kopen van Ali Goubitz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ali Goubitz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ali Goubitz. Om meer kans te maken om de Ali Goubitz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ali Goubitz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.