• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Annemarie van Balen
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Annemarie van Balen

Annemarie van Balen (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Annemarie van BALEN

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Annemarie van Balen - zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Annemarie van Balen - zonder titel

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd 27-09-2022 om 22:26

Jaartal1990
TechniekLitho
Afmetingen48 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Annemarie van Balen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annemarie van Balen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annemarie van Balen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annemarie van Balen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annemarie van Balen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annemarie van Balen!

Volg het aanbod kunst van Annemarie van Balen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annemarie van Balen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annemarie van Balen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annemarie van Balen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annemarie van Balen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annemarie van Balen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annemarie van Balen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annemarie van Balen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annemarie van Balen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annemarie van Balen?

Kunst kopen van Annemarie van Balen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annemarie van Balen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annemarie van Balen. Om meer kans te maken om de Annemarie van Balen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annemarie van Balen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.