Annemieke Punt (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Annemieke Punt
Annemieke Punt (1959)

Annemieke Punt (1959)

Kunstenaar

Annemieke PUNT (1959)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Annemieke Punt - GESIGNEERD en met losse kunstdruk - uitverkocht in de handel kopen? Bied vanaf 50!
Annemieke Punt (1959) Nederlands GESIGNEERD en met losse kunstdruk - uitverkocht in de handel
TechniekGesigneerd boek
Afmetingen24.5 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Annemieke Punt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annemieke Punt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annemieke Punt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annemieke Punt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annemieke Punt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annemieke Punt!

Volg het aanbod kunst van Annemieke Punt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annemieke Punt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annemieke Punt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annemieke Punt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annemieke Punt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annemieke Punt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annemieke Punt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annemieke Punt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annemieke Punt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annemieke Punt?

Kunst kopen van Annemieke Punt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annemieke Punt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annemieke Punt. Om meer kans te maken om de Annemieke Punt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annemieke Punt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.