Annica Koot (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Annica Koot
Annica Koot (1955)

Annica Koot (1955)

Kunstenaar

Annica KOOT (Bloemendaal, 1955)

Aangeboden items
0
Verkochte items
11
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Annica Koot (1955) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 11 items van Annica Koot (1955) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Annica Koot (1955) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Annica Koot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annica Koot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annica Koot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annica Koot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annica Koot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annica Koot!

Volg het aanbod kunst van Annica Koot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annica Koot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annica Koot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annica Koot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annica Koot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annica Koot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annica Koot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annica Koot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annica Koot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annica Koot?

Kunst kopen van Annica Koot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annica Koot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annica Koot. Om meer kans te maken om de Annica Koot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annica Koot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.