Annie Bruin (1870-1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Annie Bruin
Annie Bruin (1870-1961)

Annie Bruin (1870-1961)

Kunstenaar

Annie BRUIN (Zaandijk (Zaanstad) 1870-09-24 / Blaricum 1961-06-24)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Annie Bruin - Zonnig bosgezicht kopen? Bied vanaf 60!
Annie Bruin (1870-1961) Nederlands Zonnig bosgezicht
TechniekOlieverf
Afmetingen60 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Annie Bruin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annie Bruin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annie Bruin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annie Bruin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annie Bruin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annie Bruin!

Volg het aanbod kunst van Annie Bruin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annie Bruin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annie Bruin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annie Bruin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annie Bruin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annie Bruin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annie Bruin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annie Bruin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annie Bruin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annie Bruin?

Kunst kopen van Annie Bruin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annie Bruin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annie Bruin. Om meer kans te maken om de Annie Bruin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annie Bruin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.