Antonio De Velez (1905-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Antonio De Velez
Antonio De Velez (1905-1969)

Antonio De Velez (1905-1969)

Kunstenaar

Antonio DE VELEZ (1905-1969)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
SpaansSpaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Antonio De Velez - "Cathedral "La Seu" Mallorca (View from the Harbour.) kopen? Bied vanaf 40!
Antonio De Velez - "Cathedral "La Seu" Mallorca (View from the Harbour.)Tekening / Aquarel

Geplaatst doorGreatGuitars

Eindtijd 15-12-2022 om 21:52

Jaartal1970
TechniekAquarel
Afmetingen53.5 cm x 40.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Antonio De Velez

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antonio De Velez? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antonio De Velez. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antonio De Velez en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antonio De Velez te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antonio De Velez!

Volg het aanbod kunst van Antonio De Velez te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antonio De Velez te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antonio De Velez instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antonio De Velez kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antonio De Velez!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antonio De Velez kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antonio De Velez en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antonio De Velez via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antonio De Velez of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antonio De Velez?

Kunst kopen van Antonio De Velez begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antonio De Velez, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antonio De Velez. Om meer kans te maken om de Antonio De Velez te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antonio De Velez! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.