• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Arie Vermeer (1924-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arie Vermeer
Arie Vermeer (1924-2014)

Arie Vermeer (1924-2014)

Kunstenaar

Arie VERMEER (Krimpen aan de Lek 1924 - ?? 2014)

Vermeer studeerde aanvankelijk bouwkunde in Rotterdam, maar brak die studie na drie jaar af en begon te tekenen. Na de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag te hebben doorlopen werkte Vermeer als tekenaar/graficus, maar ook - dankzij zijn gedeeltelijk technische opleiding - als industrieel vormgever. In 1956 werd hij tekenleraar in het middelbaar onderwijs en bleef dat tot 1979. Tussendoor publiceerde hij regelmatig als kunstrecensent in diverse periodieken en dagbladen. Vanaf ongeveer 1966 legde hij zich vrijwel uitsluitend toe op schilderen.

Behoort tot de volgende stromingen/groepen: Grafisch gezelschap De Luis.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Arie Vermeer (1924-2014) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Arie Vermeer (1924-2014) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Arie Vermeer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arie Vermeer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arie Vermeer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arie Vermeer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arie Vermeer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arie Vermeer!

Volg het aanbod kunst van Arie Vermeer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arie Vermeer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arie Vermeer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arie Vermeer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arie Vermeer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arie Vermeer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arie Vermeer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arie Vermeer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arie Vermeer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arie Vermeer?

Kunst kopen van Arie Vermeer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arie Vermeer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arie Vermeer. Om meer kans te maken om de Arie Vermeer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arie Vermeer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.