Arja van den Berg (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arja van den Berg
Arja van den Berg (1947)

Arja van den Berg (1947)

Kunstenaar

Arja van den BERG (Oosterbeek 1947)

Aangeboden items
3
Verkochte items
91
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Arja van den Berg - Originele goache kopen? Bied vanaf 200!
Arja van den Berg (1947) Nederlands Originele goache
TechniekGouache
Afmetingen63 cm x 87 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Arja van den Berg - Ets: Klaproos - 1976 kopen? Bied vanaf 55!
Arja van den Berg (1947) Nederlands Ets: Klaproos - 1976
TechniekEts
Afmetingen23 cm x 33.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Arja van den Berg - Ets: Engelse bulldog - 1975 kopen? Bied vanaf 55!
Arja van den Berg (1947) Nederlands Ets: Engelse bulldog - 1975
TechniekEts
Afmetingen20 cm x 27.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arja van den Berg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arja van den Berg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arja van den Berg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arja van den Berg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arja van den Berg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arja van den Berg!

Volg het aanbod kunst van Arja van den Berg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arja van den Berg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arja van den Berg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arja van den Berg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arja van den Berg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arja van den Berg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arja van den Berg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arja van den Berg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arja van den Berg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arja van den Berg?

Kunst kopen van Arja van den Berg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arja van den Berg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arja van den Berg. Om meer kans te maken om de Arja van den Berg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arja van den Berg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.