Arjan Brentjes (1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arjan Brentjes
Arjan Brentjes (1971)

Arjan Brentjes (1971)

Kunstenaar

Arjan BRENTJES (Gorinchem 1971)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Arjan Brentjes - Bijlmer Bullewijk kopen? Bied vanaf 50!
Arjan Brentjes (1971) Nederlands Bijlmer Bullewijk
TechniekZeefdruk
Afmetingen67 x 96 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arjan Brentjes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arjan Brentjes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arjan Brentjes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arjan Brentjes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arjan Brentjes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arjan Brentjes!

Volg het aanbod kunst van Arjan Brentjes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arjan Brentjes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arjan Brentjes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arjan Brentjes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arjan Brentjes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arjan Brentjes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arjan Brentjes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arjan Brentjes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arjan Brentjes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arjan Brentjes?

Kunst kopen van Arjan Brentjes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arjan Brentjes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arjan Brentjes. Om meer kans te maken om de Arjan Brentjes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arjan Brentjes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.