Arnold Mariashin (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Arnold Mariashin
Arnold Mariashin (1970)

Arnold Mariashin (1970)

Arnold MARIASHIN (1970)

Aangeboden items
2
Verkochte items
24
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters
Arnold Mariashin - Still Life 129 kopen? Bied vanaf 350!
Arnold Mariashin (1970) Engels Still Life 129
TechniekGiclée
Afmetingen60 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerTextiel
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
Arnold Mariashin - Zoo 28 kopen? Bied vanaf 350!
Arnold Mariashin (1970) Engels Zoo 28
TechniekGiclée
Afmetingen60 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerTextiel
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arnold Mariashin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arnold Mariashin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arnold Mariashin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arnold Mariashin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arnold Mariashin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arnold Mariashin!

Volg het aanbod kunst van Arnold Mariashin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arnold Mariashin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arnold Mariashin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arnold Mariashin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arnold Mariashin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arnold Mariashin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arnold Mariashin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arnold Mariashin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arnold Mariashin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arnold Mariashin?

Kunst kopen van Arnold Mariashin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arnold Mariashin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arnold Mariashin. Om meer kans te maken om de Arnold Mariashin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arnold Mariashin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.