Ati Lichtveld (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ati Lichtveld
Ati Lichtveld (1942)

Ati Lichtveld (1942)

Kunstenaar

Ati LICHTVELD (Boekel 1942)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ati Lichtveld - Labyrinth kopen? Bied vanaf 65!
Ati Lichtveld (1942) Nederlands Labyrinth
TechniekZeefdruk
Afmetingen86 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ati Lichtveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ati Lichtveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ati Lichtveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ati Lichtveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ati Lichtveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ati Lichtveld!

Volg het aanbod kunst van Ati Lichtveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ati Lichtveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ati Lichtveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ati Lichtveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ati Lichtveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ati Lichtveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ati Lichtveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ati Lichtveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ati Lichtveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ati Lichtveld?

Kunst kopen van Ati Lichtveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ati Lichtveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ati Lichtveld. Om meer kans te maken om de Ati Lichtveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ati Lichtveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.