Bart van Belkom (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Bart van Belkom
Bart van Belkom (1950)

Bart van Belkom (1950)

Bart VAN BELKOM (1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bart van Belkom - zelfportret uit 1974 kopen? Bied vanaf 75!
Bart van Belkom (1950) Nederlands zelfportret uit 1974
Techniek Litho
Afmetingen 40 x 32 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bart van Belkom

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bart van Belkom? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bart van Belkom. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bart van Belkom en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bart van Belkom te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bart van Belkom!

Volg het aanbod kunst van Bart van Belkom te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bart van Belkom te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bart van Belkom instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bart van Belkom kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bart van Belkom!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bart van Belkom kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bart van Belkom en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bart van Belkom via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bart van Belkom of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bart van Belkom?

Kunst kopen van Bart van Belkom begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bart van Belkom, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bart van Belkom. Om meer kans te maken om de Bart van Belkom te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bart van Belkom! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.