Ben Aalbers (1916-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ben Aalbers
Ben Aalbers (1916-2004)

Ben Aalbers (1916-2004)

Graficus, Tekenaar

Ben AALBERS (Coevorden 1916 - Den Haag 2004)

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ben Aalbers - Winter kopen? Bied vanaf 20!
Ben Aalbers - WinterGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doordeKunstZolder

Eindtijd 06-12-2022 om 20:48

Jaartal1987
TechniekZeefdruk
Afmetingen28.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ben Aalbers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ben Aalbers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ben Aalbers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ben Aalbers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ben Aalbers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ben Aalbers!

Volg het aanbod kunst van Ben Aalbers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ben Aalbers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ben Aalbers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ben Aalbers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ben Aalbers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ben Aalbers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ben Aalbers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ben Aalbers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ben Aalbers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ben Aalbers?

Kunst kopen van Ben Aalbers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ben Aalbers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ben Aalbers. Om meer kans te maken om de Ben Aalbers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ben Aalbers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.