Bengt Orup (1916-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bengt Orup
Bengt Orup (1916-1996)

Bengt Orup (1916-1996)

Designer

Bengt ORUP (Lindesberg 1916 - Domsten 1996)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
filters
Bengt Orup - nichtfigurative Lithographie kopen? Bied vanaf 180!
Bengt Orup (1916-1996) Zweeds non-figuratieve litho
TechniekLitho
Afmetingen41.5 x 51.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee

Design kopen van Bengt Orup

Wilt u graag design kopen van Bengt Orup? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Bengt Orup. Betaalbare en exclusieve design van Bengt Orup en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Bengt Orup te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Bengt Orup te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Bengt Orup te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bengt Orup instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Bengt Orup design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Bengt Orup!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Bengt Orup kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Bengt Orup en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Bengt Orup via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Bengt Orup of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Bengt Orup?

Design kopen van Bengt Orup begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Bengt Orup, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Bengt Orup. Om meer kans te maken om het designobject van Bengt Orup te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Bengt Orup! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.