Bernard Charoy (1931)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bernard Charoy
Bernard Charoy (1931)

Bernard Charoy (1931)

Kunstenaar

Bernard CHAROY (1931)

Aangeboden items
3
Verkochte items
104
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Bernard Charoy - Clara met de Hoed - nr 103 / 125 - gesigneerd - nieuwstaat kopen? Bied vanaf 75!
Bernard Charoy (1931) Belgisch Clara met de Hoed - nr 103 / 125 - gesigneerd - nieuwstaat
TechniekLitho
Afmetingen76 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Bernard Charoy - Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 10!
Bernard Charoy (1931) Belgisch Vrouw in landschap
TechniekLitho
Afmetingen74 x 89 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee
Bernard Charoy - Prachtige zeefdruk , genummerd en gesigneerd . Pronkstuk ! kopen? Bied vanaf 50!
Bernard Charoy (1931) Belgisch Prachtige zeefdruk , genummerd en gesigneerd . Pronkstuk !
TechniekLitho
Afmetingen71 x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bernard Charoy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernard Charoy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernard Charoy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernard Charoy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernard Charoy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernard Charoy!

Volg het aanbod kunst van Bernard Charoy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernard Charoy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernard Charoy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernard Charoy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernard Charoy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernard Charoy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernard Charoy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernard Charoy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernard Charoy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernard Charoy?

Kunst kopen van Bernard Charoy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernard Charoy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernard Charoy. Om meer kans te maken om de Bernard Charoy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernard Charoy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.